Student AchievementPrestasi Mahasiswa

Student of Women Studies Program were active in participating the scientific activities in the form of local and national seminar. Although the activities was not competition, it provide awards for the student achievement for their  success initiative and independent accomplishment. The awards include the Awards for Reading and Discussion of Kartini’s Letter, April 2010, University of Muhammadiyah. Malang, Awards of Student Unit Activities ”Parasamya Kertanugraha” on Women Students Entrepreneurship Unit, 2008.

Prestasi Mahasiswa

Mahasiswa PMKW cukup aktif mengikuti kegiatan-kegiatan ilmiah dalam bentuk seminar baik di tingkat lokal, nasional Walaupun kegiatan tersebut tidak ada yang bersifat kompetisi, namun diberikan penghargaan atas prestasi mahasiswa PMKW dalam inisiatif dan penyelenggaraan yang mandiri dan sangat sukses. Contohnya diberikannya piagam pengghargaan waktu Pembacaan dan Diskusi Surat-Surat Kartini” April 2010, Univ. Muhammadiyah. Malang, Piagam Penghargaan UKM Award ”Parasamya Kertanugraha” Wirausaha perempuan UKM, 2008.